Menu

Modele shtepi te vogla

Megjithatë, Gjithmonë Mund të gjeni një alternativë. MBI të gjitha, për të përftuar më shumë nga hapësirat në dispozicion, këshillohet që të MOS shtoni ndarje të panevojshme. Edhe PSE ndarjet me Mure janě në modë, zgjidhni opsionin që dhoma e ndenjes Dil dhoma e gjumit të ndahen nga DISA rafte me Libra. Bibliotekat janě mëse perfekte për të ndarë vizualisht dy Ambiente nga njëra-tjetra, PASI kursejnë hapësirë, por njëkohësisht Falin dhe ndjesinë e një ambienti më të Gjerë. Në Fakt, mobilimi dhe dekorimi i hapësirave të ngushta është një sprovë për aftësitë Tona krijuese, e CILA Mund të kthehet në një ekesperiencë argëtuese dhe tejet të këndshme. Nëse mbajmë parasysh DISA këshilla dhe marifete (Nga ATO që do të bënin xheloz dhe iluzionistët) rezultati Mund të jetë mëse i këndshëm. Pothuajse të Errësira dëshirojnë të jetojnë në shtëpinë e Tyre të ëndrrave, por JO gjithkush ka para të mjaftueshme ose një vend të përshtatshëm për t`i bërë ëndrrat e Tyre të realizohen. ▪ Në përdhese janě të vendosura dhoma e Madhe e ditës, e CILA është e Lidhur me trapezarinë dhe kuzhinën, dhe tualeti. Ngjyra ideale mbetet e bardha. Për shembull, nëse dhomat janě të Larta Mund t`i lyejmë muret me ngjyrë të bardhë.

Kur Tavani është shumë i ulët, atëherë shumë mirë Mund të lyejmë muret me ngjyrë bojëqielli të HAPUR dhe të bardhën e aplikojmë eksluzivisht për tavanin, Duke e bërë këtë të Fundit të duket Edhe më i lartë. Edhe sa i përket dyshemeve, ngjyrat e hapura duhet të jenë një zgjedhje e padiskumarhme. Për shembull, një Parket me ngjyrë druri të Darkest krijon iluzionin e një ambienti Edhe më të Vogël. Një mënyrë tjetër për t`i dhënë hapësirave të ngushta një pamje më të bollshme është përdorimi i pasqyrave, të cilat janě perfekte për t`u përdorur në përmasa të mëdha si në dhomën e gjumit, ashtu Edhe në tualet. Përtej efekteve pamore, nëse Jeni të tejmbushur me Sende personale, koleksione DVD, artikuj dekori APO fotografi familjare, rriteni sipërfaqen ku Mund të shkelni lirisht, Duke vendosur gjithçka në rafte të montuara në mur. ▪ Nga garazhi kalohet në hapësirën e CILA është e paraparë për kaldajë. Ndonjëherë kushtet na detyrojnë të transferohemi dhe të jetojmë në një shtëpi të re e CILA nga përmasat NUK i Kalon 50 m ². Në të Tilla Raste është mëse e natyrshme të ndihemi në dilemë: a do të na mjaftojë Hapësira për ta arreduar vërtet siç do të donim? Madje Kur duhet të përballemi me Hapësira të Vogla, na duket sikur Herët APO vonë do të humbasim shumë Edhe sa i përket komoditetit. Kjo shtëpi me Kate posedon Edhe garazhin për një veturë dhe është ideale për Familje katëranëtarëshe. Është e ndërtuar në mënyrë tradicionale, nga Tullat.

Posedon Katër dhoma dhe dy Banja, transmeton telegrafi. ▪ Midis dhomave është e vendosur Banja Kryesore. ▪ Midis tualetit dhe dhomës së ditës gjenden shkallët, të cilat çojnë në mansardë. Nëse kuzhina është tejet e vogël, arredojeni me mobilje që përmbajnë sa më shumë Hapësira magazinimi shtesë. Sa i përket pajisjeve elektroshtëpiake, duhet të mundoheni të gjeni raportin e Duhur mes elemeteve funksionale dhe atyre vërtet të nevojshme. Sipas NESH, mobilimi i një kuzhine të Vogël është një Shans për të vënë në praktikë aftësitë e përftuara në lojën « Tetris ». Të paktën argëtohemi! Hidhni një vështrim shtëpive të Vogla më poshtë, në të cilat e Errësira Bota është Brenda!, përcjell RTV21.TV Edhe Kur tregohemi të kujdesshëm Duke vendosur mobiljet e duhura, sëirish rrezikojmë të MOS ndihemi rehat nëse NUK zgjedhim ngjyrat e përshtatshme. Në Fakt ngjyrat janě një Element tejet i rëndësishëm për t`i dhënë më shumë frymëmarrje ambienteve të Vogla.